یافتن پذیرش و گسترش آن
۲۵ جوزا (خرداد)
علیرغم اینکه چه کسی هستیم کجا بوده ایم و یا چه کارهایی انجام داده ایم، در NA مکانی جهت همدلی پذیرش و احساس تعلق پیدا میکنیم.
اصول راهنما سنت دو، اصول “روحانی”یک اصل روحانی برای هر روز ۹ جوزا ( خرداد ) پذیرش مسیر یکدیگر
خیلی از ما وقتی وارد NA میشویم فکر میکنیم ،اوه چه اتفاقی می افتد اگر بفهمند من فلان کار را کرده ام؟
یا شاید فکر کنیم چه اتفاقی می افتد اگر بفهمند من آنقدرها هم بد نبوده ام؟ هر کدام از این دو حالت و یا جایی بین هر دو هم که باشیم، اکثر ما با ترس وارد NA میشویم ما می ترسیم که برای آنچه که هستیم یا انجام داده ایم ما را قضاوت کنند. ما نگران هستیم که از ما بپرسند چرا اینجا هستی؟” هیچ فایده ای برای پاسخ به این سؤال وجود نخواهد داشت زیرا ما قبلاً خود را متقاعد کرده ایم که هر پاسخی بدهیم سوء برداشت میشود. ما می ترسیم که به NA تعلق نداشته باشیم و در خیلی از موارد هم امیدوار بودیم که تعلق نداشته باشیم تا بتوانیم به مصرف ادامه داده و مجبور به رویاویی با مشکلاتمان نباشیم به جای ممنوعیت ورود ما میشنویم که تنها لازمه عضویت برای ما تمایل به قطع مصرف است. تنها چیزی که گروه میخواهد از ما بداند این است که ما میخواهیم درباره مشکل خود چه کنیم و آنها چطور میتوانند کمک کنند هیچ کس از ما درباره رزومه اعتیادمان
سوالی نمی پرسد. اگر بگوییم که همه قضاوتها را پشت در میگذاریم خودمان را مسخره کرده ایم. بالاخره ما انسان هستیم. در عوض، علیرغم قضاوتها تفاوتها و گذشته مان از ما استقبال شده و پذیرفته میشویم دیگران نسبت به ما محبت دارند و این محبت به نظر واقعی میرسد. بعدها، ما شروع به دیدن خود در تازه واردها میکنیم ما با آنها همدردی میکنیم و به آنها خوشامد میگوییم همانطور که به ما گفته شد آنها با عشقی که اعضا به هم میدهند، شده تا یاد بگیرند خود را دوست داشته باشند و بپذیرند.
NAمراپذیرفت. امروز از خودم چه کاری میتوانم انجام دهم تا از
معتاد خود استقبال بیشتری کنم ؟
معتادان گمنام افغانستان
naafg.org